Lagerhägg

Vill du skapa en vacker Evergreen häck? I så fall kan Lagerhägg vara ett mycket bra val, en vintergröna säkringsanläggning från familjen Roses (Rosacea). Mycket lämplig för att göra en låg, hög, bred eller smal laurelhäck. Denna vintergröna säkringsanläggning är känt under det latinska namnet Prunus Laurocerasus och är populärt nämnd Laurel. För att inte förväxlas med den verkliga laurelen från familjen Lauraceae, Lauris Nobilis, vars blad används i köket som smakmakare. Lagerhägg löv är giftiga.

Lagerhägg: För en Evergreen Lagerhägg

Finner du så irriterande att förbipasserande och grannar tittar in i trädgården i trädgården eller genom fönstret? Eller saknar du lite grönska runt dig när det blir kallare ute? En stor fördel med en laurelhäck är att de aldrig förlorar sina löv och är alltid vacker grön och full. Med Prunus Laurocerasus kan du därför garantera en grön miljö och integritet varje säsong. Och också trevligt bra, inga stora bergblad som du måste höja under hösten.

En populär anläggning för att skapa en häck eller trädgårdseparation är boxwood. Tyvärr, sedan 2005, har denna anläggning varit föremål för flera sjukdomar. Fler och fler människor letar därför efter ett bra alternativ som kan ersätta den drabbade Buxus. Lagerhägg är definitivt ett bra buxis-alternativ. Denna enkla Lagerhägg anläggning är alltid vacker grön och full och är därför den perfekta trädgårdsskillnaden.

En Lagerhägg har en eller två blommande perioder, där vita blommor visas mellan grönt. Dessa ser vackra och luktar läckra. Fjärilar gillar att bli av med Lagerhägg. Efter blommandeperioden verkar bär som fåglar gillar att ha lust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top